Groen licht voor waterveld en aanleg 4e veld!

Terwijl gister de ALV een besluit moest nemen over het vervangen van veld 2 (van semi-waterveld naar waterveld) stond de gemeenteraad voor de beslissing om in te stemmen met een 4e veld voor MHC Soest (als onderdeel van grote herinrichting van de sportclubs rondom de Bosstraat). Aan het eind van de avond was er 2 keer goed nieuws!

De leden hebben het bestuur mandaat gegeven om uit de accommodatievoorziening de uitgave te doen die nodig is voor het aanleggen van een waterveld (max. 65.000 euro). Waarschijnlijk gaat de gemeente nog deze zomer aan de slag met de aanleg.

Tijdens de ALV kwam er bericht vanuit het gemeentehuis dat de gemeenteraad heeft ingestemd met een 4e veld. Het Dit wordt een zandveld. Zoals het er nu naar uitziet, zijn de plannen van de gemeente erop gericht om dit in de winterstop te gaan aanleggen.