DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding seniorennieuws 21 - 5

H2 zoekt mannen

Help! De 'motor' van de zondagmiddaggezelligheid op MHC hapert. Heren 2 zoekt vers bloed. Helaas moet een net even te groot aantal mannen de stick aan de wilgen hangen. Zodoende dreigt het team (en daarmee de roemruchte historie) te verdwijnen van de Bosstraat. Kortom, dit is een ouderwetse contactadvertentie: H2 zkt M voor weekend-relatie.

Heren 2 is een instituut op MHC. Het team is de fundering onder ouderwetse hockeygezelligheid. Hockeyballen én bitterballen. In die volgorde. De laatstgenoemde weggespoeld met een goed glas bier. Soms zelfs twee als de uitslag daar aanleiding toe gaf. Dat is trouwens bijna altijd het geval...

H2 is ook een team waarin de spelers er niet altijd allemaal zijn. Die 'redelijke vrijblijvendheid' is ook een kenmerk van het team. Maar als je er bent, dan ga je natuurlijk wel als de brandweer.

Momenteel bestaat H2 uit voornamelijk twintigers. Om de ervaring (en de wijsheid) weer op niveau te brengen, zijn niet alleen nieuwe twinigers maar ook nieuwe dertigers van harte welkom. Een beetje hockeyachtergrond is handig, een goed gevoel voor humor belangrijker.

Interesse? Meer weten of een keertje meetrainen? Leuk! Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Hoofdsponsor

Instagram