DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 5 - 5

Doe mee met "MHC SOEST VRAAGT"

MHC Soest Vraagt!

6 mei starten wij met iets nieuws om te ontdekken hoe onze club ervoor staat. Een ledenenquĂȘte, maar dan een stuk leuker en persoonlijker. Namelijk: 'Trudy Vraagt'. Het concept is heel simpel: Trudy stuurt jou elke week één vraag over de mail. We vragen jou om deze vraag te beantwoorden. Je kan vervolgens per vraag kiezen of je jouw antwoord wilt delen met de rest van de club of enkel met het bestuur. Hierdoor zullen wij beter weten wat er bij alle leden speelt én leren jullie elkaar ook nog eens beter kennen! 

En wie is Trudy dan eigenlijk? Je hebt vast wel een beeld bij een vrijwilligersmoeder die al heel lang op de club rondloopt, alles van de club weet, veel problemen oplost en overal van op de hoogte is? Dat is een Trudy. Met de groei van onze club wordt het alleen steeds lastiger voor onze Trudy's om precies te weten wat er op de club speelt. Via "Trudy Vraagt" willen we dit beter inzichtelijk maken. 

Hopelijk doe je mee! 

#MHCSOESTDATZIJNWIJ