DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 27 - 3

2e Hockey & Business Eemland avond

Afgelopen 12 maart vond er bij Serva Volvo Amersfoort de 2editie plaats van de Hockey & Business Eemland. De editie van dit jaar werd georganiseerd in nauwe samenwerking tussen de clubs in Eemland: MHC Soest, AMHC Amersfoort, HC Eemland en MHC Leusden.

Het doel van deze avond was het samenbrengen van hockey en business in de breedste zin van het woord, om kennis te maken en zaken te doen. Uiteraard ook gewoon om de huidige sponsoren van onze clubs te bedanken voor de sponsoring met een gezellige avond en een zeer bijzondere spreker.

De avond begon met het goede nieuws van gastheer Willem van Oort van Serva, dat Volvo Nederland heeft besloten dat de Volvo club bonus bij de aanschaf van een hockey lid nu ook gaat gelden voor occasions. Zie ook de bijlage.

Dit is zeer goed nieuws voor de clubs, maar ook voor de leden die een aanschaf van een occasion overwegen en hierdoor Euro 500,00 voor de hockeyclub kunnen verdienen.

Na de inmiddels zeer vermaarde Carpool Rendez Vous was het de beurt aan prof. Peter de Kock, onze gast spreker voor de avond. Peter nam ons mee in de wereld van misdaadbestrijding en contraterrorisme in de huidige tijd, met behulp van data science en waar gebeurde, sappige, verhalen. Iedereen was zeer onder de indruk ”Het verhaal had nog wel langer mogen duren!”

De avond eindigde met een gezellige borrel. Er waren 140 gasten aanwezig. Een aantal sfeerfoto's vind je in de bijlage. 

Wil je als sponsor van MHC Soest ook eens een dergelijke avond hosten, laat het weten aan de sponsor commissie, [email protected]

Namens de sponsorcommissie, Arjen Buijs

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram