DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 27 - 3

Volgend seizoen nieuw wedstrijdshirt!

Beste Leden,

Het huidige seizoen is nog maar halverwege, maar de voorbereidingen voor seizoen 2019-2020 zijn alweer in volle gang. De afgelopen 3 seizoenen hebben we een mooi wedstrijdshirt gedragen. De samenwerkingscontracten met de shirt sponsoren zijn straks na 3 jaar afgelopen. Dan komen er weer nieuwe samenwerkingen aan met bestaande en nieuwe shirt sponsoren.

Dit betekent dus dat er aan het begin van volgend seizoen een nieuw wedstrijdshirt wordt ingevoerd. Hierdoor gaan alle teams weer fris en professioneel het seizoen 2019-2020 in. We zullen snel een tipje van de sluier van het nieuwe shirt oplichten zodra de onderhandelingen tot een goed einde zijn gebracht. Wat betreft het nieuwe ontwerp hopen we u deze week al bij te praten.

Heb je voor de 2helft van dit seizoen toch nog een nieuw shirt nodig, omdat hij kwijt is, of kapot, dan kun je nu voor Euro 12,50 nog een nieuw shirt bestellen of halen. Zo'n shirt is natuurlijk ook een collectors item over een paar jaar ;)!

Voor nu heel veel sportieve successen in de 2helft van het seizoen gewenst, en we hopen vooral ook dat onze vlaggenschepen Dames 1 en Heren 1 het zo goed blijven doen als ze nu al doen!

NB: Ben je al sponsor, of wil je sponsor worden, en dan met name shirt sponsor, laat het ons spoedig weten, neem contact op met [email protected]. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Met sportieve groet,

de sponsorcommissie

Hoofdsponsor

Instagram