DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 25 - 3

Uitnodiging voor alle coaches/managers jeugdteams

Coacht u een jeugdteam? Dan hopen we u 1 april (géén grap!) op de Bosstraat te mogen verwelkomen waar de TC een coach-avond organiseert in nauwe samenwerking met (en grotendeels verzorgd door) de KNHB.

De coach-avond waar we u als coach/manager hopen te treffen kent twee delen. Wij van de TC willen graag 10 á 15% van uw tijd. De rest staan we met plezier af aan de KNHB.

Om met dat eerste te beginnen: we willen u kort en bondig even bijpraten over de laatste maanden van dit seizoen en de voorbereidingen op volgend seizoen. Daarin speelt u als coach of manager een belangrijke rol. We zijn benieuwd naar uw ideeën en (mogelijke) vragen.

Zoals gezegd; het belangrijkste deel van de avond is voor de KNHB en is volledig gericht op het coachen en managen van een jeugdteam. Geen hoogdravende theoretische modellen, maar met 2 voeten op het kunstgras en vol alledaagse voorbeelden en oplossingen.

De training wordt gegeven door KNHB Expert-trainer Jeroen Laurensen: een bevlogen man die praat vanuit een overlopende bron aan ervaring. Hij weet als geen ander hoe het er in de kleedkamer, in de dug-out, op het veld maar ook langs de lijn aan toegaat. Of het nu gaat om de JA1, MD8 of een gemengd 3-tal.

We zouden het fantastisch vinden als u als coach of als manager bij deze avond aanwezig bent. Deels omdat we er van overtuigd zijn dat het uw ‘werk’ als coach/manager leuker maakt, ten tweede omdat het de kwaliteit van ons kader versterkt en ten derde omdat we met name de voorbereidingen op het komend seizoen met u willen doornemen.

We beginnen om 19 uur. Rond 22 uur is de napraat met borrel. Om de inkoop van bitterballen te optimaliseren, vragen we u vriendelijk om te RSVP’en met een mailtje aan [email protected].

NB Als u coach bent of manager van een jeugdteam kreeg u als het goed is per mail een uitnodiging. Als u daar al op reageerde hoeft u dat niet nogmaals te doen.