DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 21 - 3

Terugblik Heel MHC Soest Bakt!

Het is al even geleden, maar toch willen we nog even terugblikken op het Heel MHC Soest Bakt-feestje afgelopen 9 maart. Met het jureren van de taarten die er allemaal even mooi uit zagen had de jury, bestaande uit Arjan Bras en zijn zoon van Top's Edelgebak, bakker Ben van De Zoete Verleiding, Sebastian van de Eetvilla en onze eigen huisbakker Matthijs De Lannoy van de JB1 een flinke klus. De taarten zagen er stuk voor stuk prachtig uit, het niveau was hoger dan vorig jaar. Er was veel aandacht besteed aan het uiterlijk. Tip van de jury: probeer volgende keer eens meer te variĆ«ren met smaak. De winnaars van dit jaar maakten we hier al eerder bekend: MD5, MD7 en MD3, zie ook de afbeelding hierboven. 

De organisatie was in handen van Willem Treep, Petra Kroon en Barbara van het bestuur. Het zag er weer tip top uit allemaal. En ook dankzij de mooie juryschorten die Simply Colors weer voor haar rekening nam. 

Op zondag zijn er taartjes van Top's bezorgd bij ouderen in Soest die via SWOS een maaltijd krijgen. De meiden die meehielpen met rondbrengen werden weer zeer hartelijk ontvangen en hebben heel wat mensen blij gemaakt. Dank allemaal daarvoor! 

Via DEZE LINK vind je een fotoalbum met een verzameling leuke foto's van deze dag. In de bijlage een kleine collage.  

We kijken weer terug op een heel mooi event en zetten em vast op de kalender voor volgend jaar. 
Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram