DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 1 - 3

Weekendstelling wk 9: allemaal meedoen aan Heel MHC Soest Bakt!

Het is weer vrijdag dus tijd voor een stelling. We houden het simpel deze keer, want terwijl het zuiden in de startblokken staat voor carnaval hopen wij op een optocht van taarten tijdens Heel MHC Soest Bakt op zaterdag 9 maart! De stelling luidt:

Een familieclub is: Allemaal meedoen aan Heel MHC Bakt! 

Alle deegrollers, suikertantes, chocoprinsen en appelkanjers, verzamelen maar! Er is nog even tijd om te oefenen, het recept van oma's appeltaart te vragen of het ultieme recept te googelen. Zoet is de prijs voor het winnende team, want niet alleen wint het team dat de lekkerste taart bakt, een ├╝berheerlijke taart voor 25 personen van Top's Edelgebak, de coach van dat team mag zich verheugen op een bon te besteden bij de befaamde Eetvilla Van Den Brink. 

Dussss waar wacht je nog op? Meld je zo snel mogelijk (uiterlijk 4 maart) aan VIA DEZE LINK! Elk team dat meedoet ontvangt sowieso een bon ter waarde van een ijsje voor het hele team bij Top's te besteden in de maand april. 

Het thema van de bakwedstrijd is Weer naar Buiten
Taarten kunnen ingeleverd worden op de club tot 15.00 uur. Daarna worden ze beoordeeld door de deskundige juryleden Ben van den Berg van De Zoete Verleiding, Arjan Bras en Arend Top van Top's Edelgebak, Sebastian Ott van Eetvilla Van Den Brink en Matthijs De Lannoy, leverancier van de heerlijke Chocalatechipcookies, speler van JB1 en lid van het barteam van MHC Soest. De uitslag en het aansnijden van de taarten is vanaf 16.30 uur. 

Per team mogen ook meerdere taarten worden ingeleverd om meer kans te maken om te winnen. Je taart hoeft niet perse op 9 maart gebakken te worden, dat mag ook al eerder. Heel MHC Soest Bakt is voor ALLE teams bedoeld, dus doe mee, en laten we er met zijn allen een gezellige taartenpolonaise van maken! 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hoofdsponsor

Instagram