Nieuws afbeelding algemeen 19 - 2

Bakkers klaar? Bakken maar! Aanmelden voor 4 maart

Met je hoofd al helemaal in de voorjaarsvakantie? Vergeet je niet aan te melden voor Heel mhc Soest bakt, de taartenbakwedstrijd op 9 maart.  Dat kan tot 4 maart! Het thema is dit jaar 'weer naar buiten!' Na afloop eten we gezellig met iedereen op de club de taarten op.

Wat is de bedoeling?

Bak met je team de allermooiste taart rond het thema: Weer naar buiten!

Je mag met je team meerdere taarten bakken om de kans op een prijs te vergroten.

Op 9 maart breng je je taart voor 15.00 uur naar de club. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury vanaf 15.00 uur alle taarten. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, worden om 16.30 uur de taarten aangesneden en kan iedereen gezellig mee smullen van de lekkernijen onder genot van koffie en thee en limo.Een mooi evenement als familieclub!

Wie is de jury?

Wat valt er te winnen?

Meedoen is al de moeite waard: ieder team dat meedoet verdient een ijsbollenkaart van Top’s, in te wisselen in de maand april.

Het winnende team van de taartenbakwedstrijd wint een prachtige taart voor 25 personen. Er liggen nog wat prijzen in het verschiet, daarover later meer….

Ook dit jaar is er weer een sociaal maatschappelijk aspect verbonden aan Heel MHC Soest Bakt. Het winnende team helpt de volgende dag mee bij het ronddelen van taart aan de ouderen in Soest. Deze taartjes worden gesponsord door Top’s.

Hoe kun je meedoen?

Vul het inschrijfformulier via deze link Inschrijven kan tot 4 maart. Doe mee!