DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 15 - 2

De Volvo Clubbonus - 1000 euro voor de Club!

Onze club ontvangt wederom een mooie extra bijdrage van Serva Volvo, dankzij de aanschaf van een Volvo XC40 door Arjen Buijs, een van de spelers van Veteranen A. Arjen, bedankt dat je op ook op deze manier onze vereniging steunt!

 

Heeft u ook interesse in een nieuwe Volvo, bezoek dan de showroom van Serva in Soest of Amersfoort! Vergeet niet te vertellen dan u, of een van uw kinderen, lid is van MHC Soest. Op naar nog meer mooie extra’s voor onze vereniging!

 

Hockey & Business Eemland op 12 maart

Wist u dat Serva Volvo onze club op meerdere fronten steunt? Zo is Serva ook onze gastheer voor de 2e editie van de Hockey & Business Eemland dat op 12 maart wordt gehouden. Professor Peter de Kock neemt ons deze avond mee in de wereld van misdaadbestrijding en contraterrorisme met behulp van data science. In de bijlage vindt u het gehele programma.

Alle sponsoren zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Bent u ook geïnteresseerd? Geef u op via [email protected]. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Bovendien maakt u kans op een weekend gratis rijden in een nieuwe Volvo, te verloten op 12 maart onder de aanwezigen! 

 

De sponsorcommissie

 

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram