DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 13 - 2

Tweede associatiesessie 'MHC Soest familieclub, wat is dat dan?'

Afgelopen maandag was de tweede MHC Soest familieclub associatie-sessie onder leiding van de KNHB. Net als de eerste avond is ook hier gezocht naar de betekenis van MHC Soest als familieclub, wat is dat dan?

In groepjes is er geassocieerd met beelden en woorden waar een betekenis aan gegeven moest worden. Vooral de motivaties bij de gemaakte keuzes laten zien wat er leeft bij de leden. Een waardevolle avond wederom waar de familieclubcie in samenwerking met de KNHB mee aan de slag gaat. Houd de site en LISA in de gaten voor de uitkomsten van deze sessies. 

Alle deelnemers van de beide sessies heel hartelijk bedankt voor jullie komst en input!

Speciale sessie met jeugdleden

Om zo breed mogelijk informatie en inspiratie uit de achterban te krijgen volgt er op 29 maart een derde associatie-avond speciaal voor jeugdleden. Zij zullen een iets andere sessievorm aangeboden krijgen. Jeugdleden die hieraan willen deelnemen kunnen reageren via [email protected]st.nl.

MHC Soest familieclub, wat is dat dan? 

Mocht je nog niets hebben meegekregen over MHC Soest familieclub, wat is dat dan? dan vind je meer info in het eerdere bericht op de site (inclusief bijlage) via DEZE LINK. Heb je vragen/opmerkingen over MHC Soest als familieclub, wat is dat dan? mail dan naar [email protected]

Hoofdsponsor

Instagram