Nieuws afbeelding algemeen 13 - 2

Meld je aan voor Heel MHC Soest Bakt! (inclusief juiste link ;)

Tijdens ons lustrumjaar was de eerste editie van de taartenbakwedstrijd Heel MHC Soest Bakt een succes! Van deze activiteit maken we graag een traditie voor de aftrap van de 2ehelft van het veldseizoen. Dus nodigen we iedereen uit om op 9 maart een taart te bakken en weer mee te doen aan de taartenbakwedstrijd. Na afloop eten we gezellig met iedereen op de club de taarten op.

Wat is de bedoeling?

Bak met je team de allermooiste taart rond het thema:Weer naar buiten! Je mag met je team meerdere taarten bakken om de kans op een prijs te vergroten. Op 9 maart breng je je taart voor 15.00 uur naar de club. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury vanaf 15.00 uur alle taarten. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, worden om 16.30 uur de taarten aangesneden en kan iedereen gezellig mee smullen van de lekkernijen onder het genot van koffie en thee en limo. Een mooi evenement als familieclub!

Wie is de jury?

Wat valt er te winnen?

Meedoen is al de moeite waard: ieder team dat meedoet verdient een ijsbollenkaart van Top’s, in te wisselen in de maand april. Het winnende team van de taartenbakwedstrijd wint een prachtige taart voor 25 personen. Er liggen nog wat prijzen in het verschiet, daarover later meer…. Ook dit jaar is er weer een sociaal maatschappelijk aspect verbonden aan Heel MHC Soest Bakt. Het winnende team helpt de volgende dag mee bij het ronddelen van taart aan de ouderen in Soest. Deze taartjes worden gesponsord door Top’s Edelgebak.

Hoe kun je meedoen?

Vul het inschrijfformulier in via

DEZE LINK

Inschrijven kan tot 4 maart. Doe mee en laten we er met zijn allen een gezellig ‘familieclub’event van maken!