DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 13 - 2

Meld je aan voor Heel MHC Soest Bakt! (inclusief juiste link ;)

Tijdens ons lustrumjaar was de eerste editie van de taartenbakwedstrijd Heel MHC Soest Bakt een succes! Van deze activiteit maken we graag een traditie voor de aftrap van de 2ehelft van het veldseizoen. Dus nodigen we iedereen uit om op 9 maart een taart te bakken en weer mee te doen aan de taartenbakwedstrijd. Na afloop eten we gezellig met iedereen op de club de taarten op. 

Wat is de bedoeling?

Bak met je team de allermooiste taart rond het thema:Weer naar buiten! Je mag met je team meerdere taarten bakken om de kans op een prijs te vergroten. Op 9 maart breng je je taart voor 15.00 uur naar de club. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury vanaf 15.00 uur alle taarten. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, worden om 16.30 uur de taarten aangesneden en kan iedereen gezellig mee smullen van de lekkernijen onder het genot van koffie en thee en limo. Een mooi evenement als familieclub!

 

Wie is de jury?

De juryleden van vorig jaar zijn ook dit jaar bereid gevonden om te jureren: bakker Ben van den Berg van De Zoete Verleiding, banketbakkers Arjan Bras en Arend Top van Top’s Edelgebak en Sebastian Ott van Eetvilla van den Brink. Nieuw in de jury is Matthijs De Lannoy. Matthijs hockeyt al sinds de Welpen bij MHC Soest en speelt momenteel in de JB1. Zijn bijbaantje sinds dit seizoen is achter de bar in het clubhuis, waar hij ook elke zaterdag zijn zelfgebakken chocolatchipcookies levert. In zijn vrije tijd bakt hij graag taarten.

 

Wat valt er te winnen?

Meedoen is al de moeite waard: ieder team dat meedoet verdient een ijsbollenkaart van Top’s, in te wisselen in de maand april. Het winnende team van de taartenbakwedstrijd wint een prachtige taart voor 25 personen. Er liggen nog wat prijzen in het verschiet, daarover later meer…. Ook dit jaar is er weer een sociaal maatschappelijk aspect verbonden aan Heel MHC Soest Bakt. Het winnende team helpt de volgende dag mee bij het ronddelen van taart aan de ouderen in Soest. Deze taartjes worden gesponsord door Top’s Edelgebak.

 

Hoe kun je meedoen?

Vul het inschrijfformulier in via

DEZE LINK 

Inschrijven kan tot 4 maart. Doe mee en laten we er met zijn allen een gezellig ‘familieclub’event van maken!


 

 

 

Hoofdsponsor

Instagram