DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding arbitragenieuws 2 - 2

Bondsscheidsrechters gezocht!

Deelnemen aan de Olympische Spelen….?

 

Dat kan ook als scheidsrechter!

Ben jij die clubscheidsrechter die beter wil worden in het fluiten? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot bondscheidsrechter! Deelname is gratis en je krijgt naast een mooi kledingpakket, meer ervaring voor betere wedstrijden er natuurlijk ook meer plezier in het fluiten voor terug!

In de opleiding tot bondsscheidsrechter staat de praktijk centraal. Dit betekent dat je door het fluiten van wedstrijden zelf veel in actie komt! Daarnaast volg je een aantal leerzame workshops en word je begeleid door een ervaren leercoach die je de tips en trucs van het fluiten leert. Daarnaast ontwikkel je waarschijnlijk ook op persoonlijk vlak nog beter je leidinggevende capaciteiten.

Toe aan deze carrière switch? Meld je nu aan voor de opleiding. Klik hier voor meer informatie en de cursusdata van de tweede helft van volgend seizoen.

 

 

Hoofdsponsor

Instagram