DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 1 - 2

Let op phishing-mails !!

Wij hebben vernomen dat er zogenaamde 'phishing-mails' in omloop zijn bij van verschillende hockeyclubs. Deze e-mailberichten verwijzen vaak door naar frauduleuze websites met als doel om uw persoonlijke gegevens te achterhalen. In de meeste gevallen is het vrij duidelijk dat het om een nep-mail gaat, maar helaas is dit niet altijd het geval. Vanwege deze reden willen we u voor de zekerheid een aantal tips geven waar u op kunt letten m.b.t. de veiligheid.

 

Verdachte e-mails in omloop

Er is een e-mail opgedonken vanuit een [email protected] e-mailadres die vraagt om een betaling. Dit is een nepmail waar u niet op in moet gaan. Daarnaast is er een e-mail opgedoken vanuit een [email protected] e-mailadres. Deze e-mail beweert dat uw e-mailadres geblokkeerd is, met het verzoek om een x-aantal bitcoins te betalen om deze te unlocken. Ook dit is een nepmail. Wees alert op dit soort vreemde mails van 'bekenden' binnen uw club.

 

Gooi die emails direct weg,  stuur ze zeker niet door.

Hoofdsponsor

Instagram