DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding wedstrijdverslag 8 - 1

6e traditionele Nieuwjaarswedstrijd Heren 1 – Oud-Heren 1 2019

Afgelopen zondag werd voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie de jaarlijkse wedstrijd tussen Heren 1 en Oud-Heren 1 gespeeld.

Voor de 6e keer in 7 jaar werd de wedstrijd gespeeld onder een prachtige winterzon op de Bosstraat in Soest. Twee jaar geleden werd de wedstrijd vlak voor aanvang nog geannuleerd door sneeuwval.

Het huidige Heren 1, dat dit jaar onder leiding van coach Wijnand Eissens hard bezig is om te promoveren naar de 3e klasse, speelde tegen het elftal oud-Heren 1 spelers onder leiding van oud-H1 coach Raymond Kimman. Het team bestond louter uit oud H1 spelers die ook in dit lopende hockeyseizoen hun steentje bijdragen op de MHC; actieve vadersbij de jeugd, heren 1 spelers van andere clubs, spelers van heren 2 en Veteranen met hun roots in Soest.

De wedstrijd werd gespeeld onder leiding van scheidsrechters Rinze Pronk en Maarten Nooitgedacht.

Dit jaar had Heren 1 zich duidelijk goed voorbereid op de aanvalsdrift van de oude garde, want de wedstrijd werd van begin tot eind door de "jonkies” gedomineerd. Netjes verdeeld over de wedstrijd scoorde Rein Jansen (veldgoal), Lars de Ruiter (veldgoal, spelend tegen zijn vader en zijn oom) en Tim Hoksbergen (strafbal), en was de 3-0 zege dik verdiend. Na het gelijkspel van vorig jaar, nu dus weer een winst voor H1.

Na afloop was het gezellig druk op de nieuwjaarsreceptie waar voorzitter Remco Petra in zijn nieuwjaarsspeech de nadruk legde op het grote onderzoek om de hockeyclub nog meer een familieclub te maken voor en door de leden.

 

Hoofdsponsor

Instagram