DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 8 - 1

inkijkje in proefsessie MHC Soest Familieclub

Maandagavond hebben het projectteam MHC Soest Familieclub en het bestuur al een voorproefje gehad van de sessies die op 21 januari en 11 februari op de club worden georganiseerd door de KNHB.
 
Aan de hand van associaties hebben ze nagedacht over de waarden waar een familieclub voor staat: Als je de club als familieclub moet vergelijken met een stad, welke is dat dan? En waar staat die stad in jouw beleving dan voor? 

Belangrijke waarden die naar voren kwamen en waarover straks ook iedereen mag meepraten, waren: plezier, erkenning, aandacht, open en eerlijk, betrokkenheid, respect, loyaliteit, communicatie. 

Brainstorm mee!
Wil je zelf ook mee brainstormen als  lid of als ouder van een jeugdlid op 21 januari of 11 februari? Geef je op via [email protected]. In 2 uur tijd lever je een belangrijke bijdrage en heb je een leuke avond!

Voor de jeugd komt er een aparte sessie, de datum daarvoor wordt binnenkort bekend.

Vervolg van het traject
De associatiesessies vormen stap 1. Daarna wordt bekeken welke consequenties de uitkomsten hebben voor het handelen van het bestuur, commissies, het reilen en zeilen op de club. Tot slot komt er een bijeenkomst waarin wordt afgestemd hoe we elkaar aan de gemaakte afspraken herinneren, zodat de waarden ook echt kunnen verankeren in de club. 

Hoofdsponsor

Instagram