DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding wedstrijdsecretariaat 3 - 1

Vanaf 5 januari:een nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier

Er veranderen een aantal zaken:

· Er zijn per wedstrijd drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning).

· Het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. Dit kan niet (meer) via LISA. De codes zelf worden opgenomen in diverse overzichten en de mobiele app van de club.

· De herinneringen voor het afronden van het DWF worden per e-mail verstuurd door de KNHB. De herinneringen gaan niet meer per SMS.

· Het overzicht van de status van het DWF in LISA wijzigt qua uiterlijk.

Om er voor te zorgen dat de nieuwe codes makkelijk toegankelijk zijn, zullen we deze toevoegen in de mobiele app aan de wedstrijd- en arbitrage-details.

 

In LISA zullen we het overzicht van de wedstrijdtafel (om te printen) aanpassen met de nieuwe codes. Ook een aantal andere overzichten in LISA wordt aangepast. LISA zal proberen het proces zo vlekkeloos als mogelijk te laten verlopen, maar het kan dus zijn dat je tegen ‘kinderziektes’ aanloopt.

Hoofdsponsor

Instagram