Nieuws afbeelding TC nieuws 24 - 11

Coachavond zaalhockey: a.s. woensdag 28 nov

Coachen in de zaal is op bijna alle vlakken anders dan coachen op het veld. Om coaches op weg te helpen de overgang van gras naar binnen snel en soepel te maken, organiseert de TC a.s. woensdag een coachavond. Aanvang: 19:00 uur. Locatie: clubhuis.

Om maar met de deur in huis te vallen: we hadden dit jaar, net als vorig jaar, de coachavond graag in de zaal gedaan. Dat zit er dit jaar niet in. We hebben het tot op het laatste moment geprobeerd, maar we hebben domweg niet de ruimte kunnen vinden.

Vandaar ook deze wat vertraagde uitnodiging voor aanstaande woensdag. Helaas dus 'gewoon' in het clubhuis. Neemt niet weg dat we ervoor gaan zorgen dat we u niet alleen bijpraten over de theorie (regels etc) maar ook over de praktijk. Dus als u de komende weken een zaalhockeyteam coacht, beginnend of ervaren: we hopen dat u er bij bent zodat u optimaal voorbereid de zaal ingaat.