DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 21 - 11

Schema zaaltraining aangepast

Eind vorige week publiceerden we het schema voor de zaaltrainingen. Naar aanleiding van op- en aanmerkingen hebben we dat iets kunnen aanpassen. Maar hoe hard we ook ons best deden: het zit nog steeds niet iedereen als gegoten.

Om u bij te praten: we hebben 40 zaalhockeyteams en 45 trainingsuren, verdeeld over 4 zalen. Klinkt als een simpele puzzel. Totdat je wat beter naar de uren kijkt.

We hebben 27 A-, B- en C-teams. Die kunnen eigenlijk niet eerder trainen dan 18:00 uur. Maar we hebben maar 14 trainingsuren die beginnen om 18:00 uur of later. Je hebt geen rekenmachine nodig om het probleem te begrijpen.

Daarnaast hebben we nog 14 trainingsuren van 17 tot 18 uur. Die zijn, zoals gezegd, eigenlijk niet geschikt voor A-, B- of C-teams. In elk van die teams zitten immers spelers die 17:00 uur niet halen. We moeten die 17-uur-blokken tóch gebruiken. We weten dat het wringt en schuurt maar we hebben domweg niet de luxe het anders te doen.

Om de rekensom af te maken: we zitten ‘gelukkig’ lekker ruim in de trainingsuren die beginnen tussen 14 en 16:00 uur. Handig voor D-teams (al knelt het zelfs daar soms) maar nutteloos voor de A-, B- en C- teams.

De beschikbare zaal-uren is maar één deel van de puzzel. De beschikbaarheid van trainers het tweede. En ook wat dat betreft helpen al die incourante uren niet om het plaatje rond te krijgen.

We hebben afgelopen dagen geprobeerd ieders wensen te verwerken. We hebben geschoven met teams, tijden, locaties en trainers. Meestal was het resultaat dat het probleem niet verdween maar werd verlegd of zelfs groter werd. Vandaar: minimale wijzigingen ten opzichte van het vorige schema en het is helaas waar we het mee moeten doen.

Het schema zal in de loop van donderdag (22 nov) zichtbaar zijn in de app.