DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 5 - 11

Op 17 of 18 nov in een nieuwe Volvo naar je uitwedstrijd?

Op 17 en 18 november laat Volvo hockeyers kennismaken met de nieuwe Volvo V60.  Dat weekend mag MHC Soest een weekend lang gebruik maken van vier nieuwe Volvo V60’s. Volvo laat hockeyers op deze manier kennismaken met de V60, de nieuwe en veelzijdige estate van Volvo. 

Naast het partnerschap met de KNHB ondersteunt Volvo samen met de Nederlandse Volvo-dealers maar liefst 108 hockeyclubs door middel van de Volvo Clubbonus. De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Car Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyclub indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt op of least bij een erkende Volvo-dealer. Die Volvo-dealer moet op zijn beurt weer een samenwerking hebben met de betrokken hockeyclub. Ook MHC Soest doet mee aan de Volvo Clubbonus.

 

Uit de 108 hockeyverenigingen zijn vier hockeyclubs geselecteerd om deel te nemen aan deze unieke actie. Hockeyclub Soest is daar één van. Meld je team aan en misschien rijdt jouw team wel in de nieuwe Volvo V60 naar de volgende uitwedstrijd! Voor vertrek krijgen de berijders een korte introductie.

Alle informatie staat op www.volvodrivingdutchhockey.nl/v60

 

Nieuwe Volvo V60

De V60 is de nieuwe, iconische estate. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. De bagageruimte is vrijwel rechthoekig waardoor er een zee van ruimte ontstaat met een ongeëvenaarde laadcapaciteit. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt.

 

Volvo Driving Dutch Hockey

Als onderdeel van het partnerschap met de KNHB rijden hockey-internationals als Billy Bakker, Joep de Mol, Floris Wortelboer, Ireen van de Assem en Marloes Keetels veilig in hun Volvo naar trainingen en uit- en thuiswedstrijden.

www.volvodrivingdutchhockey.nl www.volvocars.nl/V60

Samen uit, samen thuis :) 

Hoofdsponsor

Instagram