DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 28 - 9

Laatste clubloten ophalen & online verkoop!

Beste leden, coaches en managers, 

Superleuk om te kunnen melden dat het grootste deel van de Clubloten al is opgehaald en dat er enthousiast verkocht wordt! Heb jij de loten voor jouw team nog niet gehaald doe dat dan dit weekend nog bij de bar (vraag naar Frans of Maarten).

Er is ook een mogelijkheid om online loten te (ver)kopen. Dat kan via DEZE LINK. Handig bijvoorbeeld om naar familie te mailen die verder weg woont of naar bedrijven. 

Onderstaand vind je nog eens de prijzen die binnen MHC Soest te winnen zijn. En elk team dat alle loten verkoopt krijgt een bon voor ijs voor het hele team! 

We hebben dit jaar leuke prijzen voor het best verkopende jongste jeugdteam, het best verkopende juniorenteam en best verkopende seniorenteam: 

- jongste jeugd: een clinic en een middagje bowlen.

- junioren: een clinic en een middag/avond naar de bioscoop met het hele team. 

- senioren: een wijnproeverij.

Je ontvangt een stapeltje loten voor je hele team. Deze loten zijn uiteraard vrij te verdelen. De bedoeling is dat deze worden verkocht (voor 6 oktober).

Onverkochte loten

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je loten over hebben dan is het de bedoeling dat deze dan weer worden teruggegeven aan ons, anders kost het de club geld. Dus niet weggooien graag, maar inleveren bij Maarten, Barbara of Renate!!

Laten we er met zijn allen een succes van maken en alvast een sportief weekend gewenst! 


Het bestuur