DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 11 - 9

Wisseling van de wacht Team Kledingbeurs

Afgelopen zaterdag was de tweedehands hockeykledingbeurs weer een succes! Dankzij de inbreng van mooie verkoopbare kleding en hockeyspullen door MHC leden en door de verkoop van niet afgehaalde gevonden voorwerpen van het vorig seizoen. Erg leuk dat ook uitspelende bezoekende teams de beurs bezochten en ons complimenteerden met de opzet. 

Uiteraard loopt zo'n verkoop alleen maar gesmeerd met een goed samenwerkend team. We zijn blij dat we de afgelopen 6 jaren hebben mogen rekenen op de inzet van Liesbeth, Heleen en Anita (zie foto). Afgelopen zaterdag waren ze voor het laatst. Ontzettend bedankt dames! 

Sinds de vorige beurs is het team al versterkt door Ilona en Irma en daar komen nog een paar nieuwe namen bij. 

De volgende beurs is rond maart 2019 als na de winter het buitenseizoen weer van start gaat. Zo ver is het nog lang niet, maar misschien wel een reminder om mooi verkoopbare hockeykleding, sticks, schoenen etc. te bewaren. De helft van de opbrengst gaat naar degene die aanlevert en de andere helft naar de clubkas. Wat betreft gevonden voorwerpen: kijk regelmatig eens in de gele container bij de garderobe als je wat mist. En nog een tip: het heeft zin om (de) kleding (van je kind) te merken met een naam/telefoonnummer. Dan bellen we altijd even. 

Hartelijke groet! 

Team Kledingbeurs Hoofdsponsor

Instagram