DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 10 - 9

Lotenverkoop Grote Clubactie start binnenkort

We doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Met de opbrengst willen we ons clubhuis voorzien van een metamorfose! Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit doel vragen we jullie om zoveel mogelijk loten te verkopen. Aanstaande vrijdag, 14 september, tijdens de Thank-God-Its-Friday-borrel is de kick off. De coaches/managers kunnen tijdens deze borrel de loten voor hun team ophalen.


Wat levert het je team op?

We hebben dit jaar leuke prijzen voor het best verkopende jongste jeugdteam, het best verkopende juniorenteam en best verkopende seniorenteam:
- jongste jeugd: een clinic van dames/heren 1 met een middagje bowlen.
- junioren: een clinic en een middag/avond naar de bioscoop met het hele team.
- senioren: een wijnproeverij.

Bovendien: elk team dat alle loten heeft verkocht, krijgt een kaart met gratis ijsjes voor het hele team!

Hoe gaan we dit organiseren:

De coach haalt de loten vrijdagavond op, vanaf 17.30 uur bij Barbara en Renate, op de club. Neem dan voor de gezelligheid gelijk je gezin mee om een hapje te eten!

Je ontvangt een stapeltje loten voor je hele team. Deze loten zijn uiteraard vrij te verdelen. De bedoeling is dat deze binnen 3 weken worden verkocht (voor 6 oktober).

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je loten over hebben dan is het de bedoeling dat deze dan weer worden teruggegeven aan ons, anders kost het de club geld. Dus niet weggooien graag, maar inleveren bij Maarten, Barbara of Renate!!

Mocht je overigens echt niet in de gelegenheid zijn om vrijdag te komen, dan kun je zaterdag 15 september op de club loten komen halen bij de bar vanaf 11:00 uur.

Laten we er met zijn allen een succes van maken!

Het bestuur