DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 31 - 8

Teamafspraken: een voorzetje

Met de start van het 'echte' seizoen over een week, is het voor veel teams de tijd om afspraken te maken. Heel praktisch (afmelden, uitshirts etc) en soms wat minder tastbaar: je gedrag, je houding en hoe we met elkaar omgaan.

Om coaches en managers wat dat betreft een steuntje in de rug en een beetje houvast te geven, hebben we een document gemaakt waarmee in alle vrijheid gestoeid kan worden: haal er dingen uit, pas ze aan of voeg ze toe.

Het kwam woensdag tijdens de coach-avond ook al even ter sprake: waar het om gaat is dat er afspraken gemaakt worden. Dat kan eigenlijk maar één keer en dat is nu: aan het begin van het seizoen. Vandaar dit document.

Móet u dit document hanteren? Nee. We hebben alle vertrouwen in onze coaches dus als ze een andere manier vinden om de normen en waarden waar we voor staan over te brengen, dan is dat wat ons betreft 100% oke, zolang de essentie van het document overeind blijft.

Door hieronder op 'bijlage' te klikken, download u het Word-document  dat u vervolgens kunt aanpassen.
Bijlage