Contributienota's seizoen 2018-2019 verzonden

Beste leden,

Het hockeyseizoen is al weer begonnen, de trainingen zijn afgelopen week gestart. De coachavond is geweest en er zijn volop oefenwedstrijden.

Dat betekent ook dat het weer tijd wordt om de contributienota's te gaan versturen. Net als de afgelopen jaren verloopt de inning weer via Clubcollect.

Er kan een keuze worden gemaakt om te betalen in termijnen (drie) middels automatisch incasso of in één keer via I-deal.

Clubcollect stuurt hierover een eerste mail met betaallink. Let op de mails van Clubcollect gaan alleen naar het eerste mail adres zoals in Lisa bekend. Helaas niet naar meerdere mailadressen als die bekend zijn in Lisa.

De (nieuwe) contributiebedragen staan op de website. De contributie bestaat uit lidmaatschap en een accomodatiebijdrage (EUR 25). Deze is voor een bijdrage aan (nieuwe) kunstgrasvelden en bv het miniveld/clubhuis etc.
Nieuw dit seizoen is dat 1e lijnteams EUR 65 meer betalen, dit is besloten in de ALV van juni 2018.

Heeft u geen mail ontvangen van Clubcollect dan is er wellicht op een ander mailadres (van een ander familielid) een mail ontvangen. Wilt u de factuur op een ander email adres of er is geen mail ontvangen met de link stuur dan een mail naar [email protected]

Sportieve groet,

Het Bestuur van MHC Soest