Nieuws afbeelding algemeen 29 - 8

Tweedehands hockeykledingbeurs 8 september 9-12 uur

Aanstaande zaterdag is de tweedehands hockeykledingbeurs bij MHC Soest van 9-12 uur.

De MHC Soest 2e hands hockeykledingbeurs wordt twee keer per jaar, rond maart en september georganiseerd in het clubhuis. Scoor hier iets voor een leuk prijsje of lever je (te kleine) hockeykleding voor de verkoop in. 50% van de opbrengst komt ten goede aan de vereniging en 50% is voor de aanbieder. Niet verkocht materiaal wordt volgende keer nogmaals aangeboden en wat na 2 beurzen niet is verkocht gaat naar een goed doel/Spullenhulp.

INLEVEREN KLEDING:

zaterdag 8 mrt 9.00- 9.30 uur op de club, of vóór za 8 mrt in een afgesloten zak voorzien van naam en telefoonnummer op Spinet 55, Ir Menkolaan 13 of Bosstraat 80A.

Ingeleverd kunnen worden: HOCKEY-kleding en gerelateerde items zoals (MHC) shirt, hoodie, rokje/broek, trainingsbroek/jack, hockeyschoenen (veld/zaal), scheen/handbeschermers, sticks, hockeytassen.

(SVP niets inleveren dat kapot, ongewassen, verkleurd of gedateerd is)

NB shirts en kleding met daarop de oude sponsors kunnen niet meer gedragen worden tijdens wedstrijden!

GEVONDEN VOORWERPEN:

Gevonden voorwerpen die voor de verkoopdatum niet zijn opgehaald worden ook te koop aangeboden. Mis je nog iets, kom dan dus vóór 8 september kijken of er nog iets van je ligt. Deze spullen vind je in het instructielokaal/gele kliko. Wanneer we een telefoon nummer vinden op een kledingstuk bellen we dit altijd even na (het heeft dus zin om je kleding te merken). Na de beurs gaan de overgebleven gevonden voorwerpen naar een goed doel/Spullenhulp.

OPBRENGST:

Onderaan staan de namen van diegenen waarvoor enveloppen klaar liggen. Svp afhalen tijdens de beurs. Opbrengst huidige beurs soms al af te halen om 13.00 uur, anders volgende beurs of in overleg. Wat na 2 beurzen niet afgehaald is, komt ten goede aan de vereniging.

Tot ziens op zaterdag 8 september

Een hartelijke groet!

Team MHC Soest 2ehands kledingbeurs (NB wij zoeken vrijwilligers!)

[email protected]

Bijlage