DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding ingekomen bericht 28 - 8

Panasj hockeyschool voor kinderen van 3 t/m 5 jaar

Vanaf zaterdag 1 september 2018 starten de Panasj hockey lessen voor kinderen van 3 t/m 5 jaar weer in Soest. De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Paulus Potterlaan.

De kinderen van 3-4 jaar en 4-5 jaar trainen samen met een van de ouders en maken op een speelse manier kennis met de hockeystick en bal. Op leuke Nederlandstalige muziek doen de kinderen (hockey)oefeningen en leren ze de basistechniek van het hockey. De kinderen van 5-6 jaar volgen de lessen zonder begeleiding van een van hun ouders.

Panasj is meer dan hockey alleen. Panasj stimuleert een gezonde ontwikkeling van het kind. Kinderen vinden sporten, spel en bewegen leuk. Door Panasj hebben kinderen een voorsprong qua motoriek en sociale vaardigheden als ze oud genoeg zijn om op hockey bij de club te gaan. De lessen zijn geschreven door specialisten in hun vak zoals pedagogen, bewegingswetenschappers en mensen uit de sport zoals Teun de Nooijer. Panasj is een ideale opstap voor de kinderen om van daaruit door te stromen naar het clubhockey.

De lessen worden op zaterdagochtend gegeven. Heb je zin om mee te doen of wil je keer een proefles volgen? Dat kan. Direct inschrijven kan via de link: https://amersfoort.panasj.nl/inschrijven

Meer informatie over Panasj, lestijden, lesdata of over het volgen van een proefles kan door een mail te sturen naar: [email protected] of bel Chris van Heuveln: (06) 29 06 13 69. Zie ook de website.