DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 26 - 8

D-kamp was weer een feestje!

De zomervakantie zit er weer op en op de velden van MHC Soest wordt deze traditiegetrouw afgesloten met een kamp voor de D-jeugd. Meer dan 70 kampeerders meldden zich afgelopen donderdagochtend met tentjes en een goed humeur. 

Het jeugdbestuur had er zin in en ondanks het minder voorspelde weer maakten ze er gewoon een tropisch feestje van. Er waren allerlei leuke activiteiten: zoals hockeywedstrijden op een groot veld, een opblaasstormbaan, een spannende speurtocht in het donker en het kamperen zelf natuurlijk. In de bijlage een collage met een paar fotootjes.

Dankjewel jeugdbestuur en iedereen die erbij betrokken was! 

En lieve D-jeugd en alle andere scholieren van MHC Soest: Succes allemaal met het opstarten van dit nieuwe schooljaar en tot gauw weer tijdens de trainingen en wedstrijden. Laten we er een mooi en sportief seizoen van maken met elkaar!
Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram