Even voorstellen: horecamanager Frans van Gemert

Mijn naam is Frans van Gemert en per 1 juli ben ik de horecamanager van MHC Soest. Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben 59 jaar, geboren in Haarlem, maar al 17 jaar woonachtig in Amersfoort. Na diverse klussen in de lokale horeca ben ik gaan werken als locatiemanager bij een hockeyclub in Amersfoort. Nadat ik daar gestopt ben, heeft het bestuur van MHC Soest mij benaderd met de vraag of ik hier wilde komen werken als horecamanager.

Na een paar goede gesprekken hebben we besloten met elkaar in zee te gaan en zodoende ben ik nu in dienst van de club. Ik heb een ruime horeca-ervaring en die wil ik voor jullie en de club gaan inzetten met veel enthousiasme en humor. Ik hoop op een sportieve en vruchtbare samenwerking met de barvrijwilligers en de leden zodat het voor iedereen een mooi seizoen gaat worden.

Sportieve groet en tot gauw!

Frans