Wil je wat bijverdienen achter de bar bij MHC Soest?

Wil je wat bijverdienen op de club en ben je tussen de 16-18 jaar oud? We zoeken A-junioren die het leuk vinden om met name op zaterdagen en zondagen achter de bar of in de keuken van MHC Soest wat bij te verdienen. Zo kun je hockey en werk combineren! Interesse? Stuur dan een mail aan [email protected] Of een WhatsApp naar 06-10932106.

Waar het op neerkomt, vanaf 1 september:

• Je bent minimaal 16 jaar.
  • Je draait op zaterdag en/of zondag mee in de keuken of achter de bar en helpt dan gasten of leden van MHC Soest met hun bestellingen van eten en drinken.
  • We bepalen in overleg hoe vaak en hoeveel uur je werkt.
  • We proberen natuurlijk je werk aan te laten sluiten op je eigen (thuis)wedstrijden.
  • Je hoeft niet perse iedere zaterdag of zondag te werken: we maken op basis van alle aanmeldingen een poule zodat we kunnen rouleren.
  • Je wordt opgeleid en begeleid door onze nieuwe horecamanager, dus je doet ook nog eens horecaervaring op! Altijd handig als je later bijvoorbeeld gaat studeren!