Afscheid van Nivius, wijziging horeca/bar-organisatie

Tijdens de komende ALV nemen wij officieel afscheid van Nivius en haar medewerkers. Wij willen Theun, Imara en crew bedanken voor hun inspanningen de afgelopen jaren om menig feest en barbecue tot een succes te maken!

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn bar en horeca op een andere manier georganiseerd.

Wat verandert er concreet?

Met ingang van seizoen 2018/2019 is Frans van Gemert onze nieuwe barmanager. Binnenkort introduceren we hem via een nieuwsbericht. Hij neemt de keuken en barorganisatie voor zijn rekening. Leden/ouders van leden bezetten als vrijwilliger de bar, zoals we dat voorheen ook hadden. Een barcommissie bepaalt en controleert het beleid rondom de bar.

We gaan daarom een beroep doen op leden en op de ouders. Dit bevordert het clubgevoel en brengt meer onderlinge gezelligheid en saamhorigheid. We zullen een roulatiesysteem neerzetten waarbij leden en ouders bij toerbeurt meedraaien achter de bar.

Gezocht: leden voorbarcommissie en enthousiaste barvrijwilligers

Heb je interesse om de activiteiten rondom bar en horeca tot een succes maken, meld je dan op korte termijn aan bij Remco voor de barcommissie of als barvrijwilliger via: [email protected][email protected] of een whatsapp aan 06-10932106.

Waarom deze veranderde opzet?

We willen weer meer het ‘clubgevoel’ terugbrengen bij MHC Soest. Een pachtconstructie zou dit op de langere termijn niet brengen. Daarnaast was deze constructie een professionele maar langzamerhand niet rendabele oplossing meer, ook omdat het op trainingsavonden openhouden van het clubhuis en bar en keuken hoe dan ook al vrijwilligers vraagt.

Maar nogmaals en tot slot: een DIKKE DANKJEWEL voor NIVIUS!