DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 17 - 8

D-kamp info! Je kunt je ook nog opgeven :)

Aloha aankomende D-jeugd,

Volgende week donderdag 23 augustus begint het D-kamp met een tropisch thema, nl. Hawaii! Er hebben zich al heel wat leden aangemeld, supertof, maar is er nog plek. Dus jongens (!) en meiden, schrijf je gauw in. Doe het dit weekend nog! Je leest alles over het kamp en aanmelden onderaan dit bericht. 

ALLERGIE / MEDICIJNEN

Als je je al hebt opgegeven en je hebt een allergie of je gebruikt medicijnen en je hebt dit nog niet doorgegeven, doe dit dan svp per omgaande ook via onderstaand mailadres. 

HIERONDER DE ALGEMENE INFO:

Zoals ieder jaar vindt er in de zomervakantie een fantastisch kamp plaats, SPECIAAL VOOR JOU! Dit jaar vindt het kamp plaats van donderdag 23 augustus t/m vrijdag 24 augustus. NOTEER DEZE DATA DUS SNEL IN JE AGENDA!! Dit 2-daagse kamp zal vol zitten met leuke (hockey)activiteiten voor alle jongens en meiden die in het aankomend seizoen in een D-team hockeyen. Op dit kamp leer je je nieuwe teamgenoten binnen no-time kennen, dus het is extra leuk om met het hele team te komen. Maar ook zonder je gehele team ben je van harte welkom!!

Wat houdt dit hockeykamp in?

·Twee dagen allerlei gezellige (hockey) activiteiten op MHC Soest.

·We slapen in tenten op de club. Deze tenten dienen zelf meegenomen te worden. Het leukste is natuurlijk dat je regelt om samen met 1 of meerdere vriendje(s) of vriendinnetje(s) in een tent te slapen.

·De tenten mogen vrijdag opgezet worden vanaf 10:00 en hier heb je een uurtje de tijd voor. Om 11.00 uur beginnen we met de activiteiten. Wat we precies gaan doen, is natuurlijk nog een verrassing.

·Vrijdag beginnen we de dag met een mogelijkheid om te douchen en natuurlijk een lekker ontbijt. Hierna gaan we over op de warming-up en alle andere (hockey) activiteiten. Om 16.00 uur mag je weer opgehaald worden.

·Voor de nacht is er ouderlijk toezicht die ’s nachts wakker blijft, zodat er altijd iemand is in tijden van nood.

·De kosten voor het kamp zijn 40 euro.

Wanneer en hoe kun je je aanmelden voor dit kamp?

Je kunt je vanaf nu inschrijven. Dit kun je doen door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar: [email protected]. Je vindt dit bericht ook in je mailbox. Na je inschrijving, ontvang je een paklijst en verdere (betalings)informatie. Mocht je al eerder vragen hebben, dan kun je bovenstaand mailadres gebruiken voor het stellen van eventuele vragen.

Wij hopen op veel enthousiasme en op een grote opkomst!

Met vriendelijke groeten,

Het Jeugdbestuur


Ondergetekende: ………………………………………..…………………..…………………..…………………..…………….

Meldt hierbij zijn/haar zoon/dochter aan:………………………………………………………………………………..

Telefoonnummer van ouder:……………………………………………………………………................................

Telefoonnummer van kind:……………………………………………………………………................................

Het team waar deelnemer volgend jaar heen gaat  …………………………………….

Allergie of medicijngebruik........................................

Hoofdsponsor

Instagram