DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 26 - 6

Stalen Zenuwen: MHC Soest op NK Shoot Out 2018

Zondag 24 juni was de grote finale van het NK Shoot Out bij de Champions Trophy in Breda. MHC Soest was daar goed vertegenwoordigd door zowel bij de jongens als de meiden een finalist te mogen leveren.

De voorrondes.....

Jurre Bunte wist de regionale finale op Schaerweijde te winnen dankzij een bloedstollende sudden death waar geen einde aan leek te komen. Noor Vrijmoet mocht als ‘best of the rest’ deelnemen aan het NK.

De grote NK finaledag...

De geweldige prestatie van het halen van de landelijke finale kon Jurre helaas geen vervolg geven. Tegen tegenstanders van (vooral ook letterlijk) groot formaat ontbrak het net aan het beetje geluk dat je dan naast handigheid ook nodig hebt. De teleurstelling werd gelukkig snel goed gemaakt doordat hij met de andere deelnemers kon genieten van een geweldige Nederland-België na afloop van de finale.

Noor wist de zenuwen ook ditmaal in bedwang te houden en via de eerste ronde, de halve finale en een zinderende finale sloot zij de dag af met een zeer verdiende 3e plek! Op 2 na de beste van Nederland met slechts een miniem verschil met nummers 1 en 2 is echt een prestatie van formaat.

Namens MHC Soest beiden van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!

Doe volgend jaar ook mee!

Mocht je ook handig zijn met de bal en beschikken over stalen zenuwen doe dan zeker volgend seizoen mee met het NK Shoot Out, het is de moeite waard en zoals deze 2 kanjers hebben laten zien kan je zomaar de beste in Nederland worden!

Video huldiging winnaars: https://youtu.be/CejM-OMRorE

Hoofdsponsor

Instagram