DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 21 - 6

Teamindelingen 2018-2019 bekend!!

Beste allemaal,

Op de site van MHC Soest treffen jullie de teamindelingen voor volgend seizoen aan.

De teamindelingen zijn te vinden op de website onder inloggen. Dan log je in met lidnummer en wachtwoord. Onder club en dan naar documenten en dan naar TC Nieuws 2018-2019. Daar staan de documenten met Jongste Jeugd meisjes/jongens en Junioren Jongens en Meisjes. Achter de namen staan bv 1D of 2B, dat betekent of je seizoen 2018-2019 1e jaars bent of 2e jaars. Zo is het opgenomen in Lisa.
Let op de laatste wijzigingen (na 1e publicatie) zijn hier niet in opgenomen, als je in overleg in een ander team bent geplaatst dan is dat per mail of mondeling bevestigd door de TC/Lijnco. Je kan dan je team vanaf 25-6 vinden in de Lisa app en op de site, na inlog, bij team en dan spelerslijst.

Waarom staat het daar: Dat is vanwege de nieuwe Privacywetgeving (AVG) die recent is ingegaan.

De indelingen zijn zorgvuldig en in nauw overleg met trainers, coaches en de lijncoördinatoren samengesteld. Wij zijn van mening hiermee een evenwichtige opbouw van de teams te hebben gecreëerd.

Het was dit jaar, vanwege het nieuwe beleid van de KNHB (hierover is uitgebreid gecommuniceerd), best even puzzelen om alle teams in te delen. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alle teams / kinderen tegelijkertijd zijn geïnformeerd. Wij beseffen dat dit niet altijd even prettig was. Sorry voor de stress :) We gaan ons best doen dat volgend jaar te voorkomen.

Vanuit vele hoeken (en meer dan ooit!) hebben wij wensen gekregen over met welk vriendje/vriendinnetje je graag in het team wilt komen en ook met wie niet….. We hebben geprobeerd hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Dat lukte in bijna alle gevallen, maar hoe we ook ons best deden, niet altijd. Dan is het misschien even balen. De ervaring leert dat hockey zo’n leuke sport is dat je met andere kinderen dan je eerst dacht, toch een superseizoen kunt hebben.

Heel veel hockeyplezier volgend seizoen!

Groet

Namens de TC

Robert Jan Boterman