MHC Soest is 3 Leden van Verdienste rijker!

Het bestuur heeft in de Algemene Ledenvergadering 3 Leden van Verdienste benoemd voor hun bijzondere bijdrage aan MHC Soest: Paul Marcussen, Koen Vrijmoet en Bart van den Nieuwenhof. Zij kregen hun oorkonde uit handen van voorzitter Remco Petra. Op de foto ontbreekt Bart.

Paul Marcussen heeft zich een lange periode ingezet als vrijwilliger, o.m. als coach, hij heeft 4 jaar als bestuurslid de accommodatiecommissie mede vormgegeven en de planvorming en realisatie van ons eerste en enige waterveld van A tot Z op zich genomen en in goede banen geleid.

Koen Vrijmoet heeft zich ook een lange periode ingezet als vrijwilliger. Hij heeft de scheidsrechterscommissie vormgegeven, waarmee hij jaar in jaar uit zorgde dat alle spelers vanaf 14 jaar deelnamen aan de scheidsrechterscursus. Daarnaast heeft hij jarenlang het kabouter- en welpenhockey op de zondagochtend geleid, onze jongste jeugd ge├źnthousiasmeerd en daarmee is Koen een zeer vertrouwd gezicht op MHC Soest.

Bart van den Nieuwenhof heeft na een periode van 10 jaar inzet als vrijwilliger zijn taken neergelegd. In die periode is hij o.m. trainer van de welpen/benjamins en bestuurslid technische zaken geweest. In die hoedanigheden heeft hij het jeugdhockey op de kaart gezet. Vervolgens heeft hij als voorzitter een belangrijke rol gespeeld in de realisatie van het waterveld, het huidige veld 1.

Heel veel dank voor jullie inzet namens het gehele bestuur!