Nieuws afbeelding TC nieuws 31 - 5

Trainer/coach H1 Wijnand Eissens blijft langer bij MHC Soest

De club is blij te kunnen melden dat Wijnand Eissens ook volgend seizoen trainer is bij Heren 1. Momenteel knokt Heren 1 in de derde klasse tegen degradatie.

Met het vastleggen van de oud-trainer van onder meer AMHC, die twee maanden geleden tussentijds instapte, haalde H1 in een handvol wedstrijden al meer punten dan in het half jaar daarvoor. Er werd gewonnen van Loenen, van Woerden en gelijkgespeeld tegen Kraaien. Komend weekend staat thuis de cruciale wedstrijd tegen Muiderberg op het programma terwijl de grootste concurrenten tegen elkaar spelen.