DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding wedstrijdverslag 29 - 5

Ook Heren 2 kroont zich tot kampioen!

Het regent kampioenen bij MHC Soest, ook Heren 2 kroont zich tot kampioen!

Het was Super Sunday op MHC Soest. MHC Soest Dames 1 en Heren 2 konden het kampioenschap binnenslepen. De Dames hadden genoeg aan een gelijkspel tegen Nieuwegein en de Heren moesten winnen van Kampong H21 en de directe concurrentie uit Maarssen moest punten laten liggen.

 
De Heren hadden een vliegende start, al binnen de minuut wist superspits Reverse-hockey Michiel Riesmeijer de bal uit een praktisch onmogelijk hoek binnen te werken. De rest van de eerste helft was eenrichtingsverkeer, Soest domineerde maar het afmaken van de kansen was net niet scherp genoeg. De paal is zo vaak geraakt dat het waarschijnlijk is dat deze nu vervangen moet worden.

Na rust kwam daar ongelukkig toch de tegentreffer en een gelijke stand. Het team bleef gefocust de wedstrijd domineren dat resulteerde in een GOAL! Rein aka ‘de kale sloopkogel’ was handig in de cirkel en uit een snelle draai en een hard schot kwamen we weer op voorsprong.
Vlak daarna wist Jim op en miraculeuze manier 3 man uit te spelen, op snelheid wist hij de bal bij killer Max te krijgen. Die aarzelde geen moment en wist de bal langs de keeper te tikken 3-1!
Na een ongelukkige counter wist Kampong nog wat terug te doen maar niet veel later was onze captain/spielführer Manjoero op dreef, hij soleerde vanaf het middenveld de cirkel in en wilde de bal afspelen. De bal kwam echter op de voet van de verdediger, een strafcorner dus. Cornerkanon Bas wist daarna de bal strak, hard en laag binnen slepen. BIEM! 4-2!

Heren 2 heeft deze belangrijke wedstrijd gewonnen. Man of the Match was Teun, hij is de gehele wedstrijd foutloos gebleven en op een manier zoals alleen hij dat kan: extreem kalm en cool gebleven. De pechvogel gaat deze pot naar onze Luuk, hij kreeg tijdens het inspelen een stick op zijn kin en daar zit nu een pleistertje op.

Ondertussen is het feest op MHC losgebarsten, de Dames zijn kampioen geworden en de vreugde is groot. Tijdens het daaropvolgende TD waren de mannen druk bezig met het bellen van Maarssen. Tevergeefs want hockeyclub Maarssen is telefonisch slechter te bereiken dan Utrecht Centraal tijdens een sneeuwstorm.

Het verlossende woord kwam pas laat op de avond, om kwart voor 12 hebben ze hun score ingevuld 2-2. Maarssen speelt gelijk dus Heren 2 is kampioen!!!!!!!

Om dit feest te vieren zijn al onze fans van harte uitgenodigd om komende zondag ons aan te moedigen als kersverse kampioenen. Om 12:00 staan we tegenover de heren uit Barneveld. Op het hoofdveld zullen wij een showtje geven waarna om +- 13:15 het kampioensfeest losbarst.

------

Noot van de redactie: op 10 juni worden alle kampioenen gehuldigd tijdens de feestelijke afsluiting van het seizoen. Check voor meer info het bericht op site/LISA. 

Hoofdsponsor

Instagram