DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 22 - 5

Gezocht: vers bloed voor de TC

Bij de start van dit seizoen is een deels ververste TC aan de slag gegaan. Vers bloed, torenhoge ambities en ook een beetje haast, maar domweg te weinig handen om dat allemaal waar te maken. Daarom hebben we hulp nodig en zoeken we collega's. 

We zijn (heel concreet) op zoek naar een TC lid meisjes (D tot en met A) maar ook naar minimaal één enthousiast TC-lid die niet meteen een lijn onder zijn of haar hoede neemt.

Wat we van je verwachten is heel overzichtelijk: enthousiasme, een zeker doorzettingsvermogen, een forse portie nuchterheid en (laten we daar niet moeilijk over doen) bij tijd en wijle een stevige plaat voor het hoofd. Teflon schouders helpen ook :)

Wat je kunt verwachten? De TC is een gezellige, gemotiveerde commissie. Er is de ambitie om de club verder te brengen en het verenigingsleven weer op de eerste plaats te stellen. De TC houdt zich meer en meer bezig met het opbouwen van structuren en steeds minder met het blussen van brandjes.

Er is binnen de TC veel hockey-kennis aanwezig waarop je eventueel kunt terugvallen. Gebrek aan hockey-ervaring mag dus geen reden zijn om niet je hand op te steken!

We komen maandelijks bij elkaar. Hoeveel tijd de functie je gaat kosten, hangt mede af van de werkzaamheden die je besluit op je te nemen.

De opzet en rol van de TC zal gaandeweg het nieuwe seizoen veranderen. We hopen dan ook van je te mogen verwachten dat je (ijs en weder dienende) minimaal 2 jaar lid blijft om die overgang mede in goede banen te helpen leiden.

Interesse? Dat dachten we al! Laat het weten. Dan gaan we snel om de tafel om te kijken of we het met elkaar kunnen vinden. Mail naar [email protected]