DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 11 - 5

Privacywetgeving en sportfoto's

Vandaag is een artikel verschenen in het AD over het gebruik van sportfoto’s en de nieuwe privacywet. Veel sportverenigingen hebben daar vragen over. Bij MHC Soest hebben wij dat als volgt geregeld:

In punt 4 van de MHC Soest Privacyverklaring staat dat er mogelijk foto’s worden gemaakt tijden trainingen, wedstrijden en hockeygerelateerde activiteiten. Hierbij kunnen leden van MHC Soest, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld. Deze beelden kunnen op de website of LISA verschijnen. Het is mogelijk om bezwaar te maken tegen het gebruik van de foto’s door een mail te sturen naar [email protected]. Het beeldmateriaal zal dan worden verwijderd.

Er geldt geen ‘opt-outmogelijkheid’ voor algemene actiebeelden of sfeerbeelden op de website of LISA indien de website/LISA-gebruiker niet centraal of duidelijk herkenbaar is afgebeeld of indien er duidelijk voor de foto is geposeerd.

Tijdens de aankomende Ledenvergadering van 13 juni a.s. wordt aan de leden instemming gevraagd met de privacyverklaring van MHC Soest.

 https://www.ad.nl/binnenland/veel-vragen-over-sportfoto-s-door-nieuwe-privacywet~a42c3046/

Hoofdsponsor

Instagram