DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 17 - 3

Berichtje van de MD3, winnaars categorie Taarten Team bij Heel MHC Soest bakt!

Wij hebben gewonnen!

‘We hadden het niet verwacht, maar we hebben toch gewonnen!’

De taart hebben we op vrijdag gebakken met zes meiden van ons hockeyteam. Voordat we begonnen te bakken hebben we bedacht wat we gingen maken. We waren het er eigenlijk allemaal over eens om een chocoladetaart tussen twee lagen citroentaart te doen.

Berith, Liv, Lauren en Britt gingen aan de slag met de versiering van de taart. Josephine en ik sneden de citroentaart doormidden en deden de chocoladetaart ertussen. De zijkant vulden we op met mini-marshmallows. Op de bovenkant deden we een beetje poedersuiker. Daarbovenop deden we de versiering. Dat was het logo van MHC Soest 65 jaar. Daarna hadden we nog voor finishing touch vlaggetjes gemaakt met daar op "MD3”.

De volgende dag speelden we een uitwedstrijd. Daarna brachten Britt en Berith de taart naar de club. Er stonden al veel mooie taarten en Britt en Berith dachten niet dat we zouden winnen. Toen de juryleden gingen proeven hoorden Britt en Berith dat de juryleden onze taart erg smeuig vonden. Daarom hadden wij gewonnen op het onderdeel Team Taarten. Ze kregen een grote waardebon om met het hele team een workshop te mogen volgen bij Top’s Edelgebak. We weten nog niet welke workshop we gaan volgen, maar we denken die van chocolade. We hebben er ieder geval heel veel zin in, net als in de 30 bolletjes ijs!

Groetjes, Annemarie (MD3)

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram