DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 13 - 3

Rabobank Amersfoort Eemland verlengt sponsorovereenkomst met MHC Soest

In de week van het zeer geslaagde lustrumevenement ‘Heel MHC Soest bakt’ hebben Rabobank Amersfoort Eemland en MHC Soest het hoofdsponsorcontract verlengd tot en met het seizoen 2018/2019. Een bijzonder moment en wij zijn er trots op dat de Rabobank en MHC Soest hun lange samenwerking voortzetten.

Een sponsor die graag meedenkt

Rabobank is voor MHC Soest een zeer betrokken hoofdsponsor. Rabobank ziet sponsoring als volgt: "Iedereen die bij een vereniging of club is aangesloten doet dat om ergens aan mee te doen. Dat is waar het als lid om draait; meedoen. Maar meedoen kun je niet alleen. Dat doe je samen. Daarom geeft de Rabobank niet zomaar een zak met geld, maar ondersteunen we met kennis en mankracht om de vereniging echt sterker te maken. Samen met experts van NOC*NSF en LKCA. Kortom, wij doen ook mee.”

Voorbeelden van sponsorprojecten

Dankzij deze unieke samenwerking is FIT Hockey voor ouderen geïntroduceerd, en is Heel MHC Soest Bakt opgezet. De taarten die door onze leden zijn gebakken, zijn uitgedeeld aan de ouderen in Soest. Wij zijn er trots op dat Rabobank onze vereniging als een van de negen in onze regio heeft uitgenodigd deel te nemen aan het traject met NOC*NSF.

Namens alle leden bedanken wij Rabobank voor haar steun en spreken de verwachting uit dat we nog lang aan elkaar verbonden zijn!

Hoofdsponsor

Instagram