DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 9 - 3

SERVA VOLVO verlengt CLUBBONUS!!

Goed nieuws voor de club en voor de leden! Afgelopen week werd bekend dat Serva Amersfoort-Nijkerk-Soest de VOLVO Clubbonus voor MHC Soest heeft verlengd tot eind 2019!

 

De Club Bonus houdt in dat voor elke Volvo die wordt aangeschaft bij Serva Volvo, en waar de koper van de auto een warme link heeft met (een lid van) MHC Soest, een bonus wordt uitgekeerd aan MHC Soest van maar liefst duizend euro. Deze bonus wordt betaald door Volvo Nederland, en staat volledig los van de onderhandeling tussen u als koper en Volvo Serva over de aan te schaffen auto.

De afgelopen 4 jaar heeft dit de club al 24 duizend euro opgeleverd. Met deze fantastische opbrengst kunnen we als vereniging vele nieuwe activiteiten opzetten. 

Dit mooie nieuws komt precies in de week waarin de zojuist ge├»ntroduceerde nieuwe Volvo XC40 Auto van het jaar 2018 geworden. Daarnaast verschijnt er deze maand de geheel vernieuwde Volvo V60. (zie bijlage). Voldoende redenen om een kijkje te gaan nemen in de showroom bij Serva!

Zie voor meer informatie de site van Serva: www.servavolvo.nl

En o ja, vergeet vooral niet te melden dat je warme link hebt met MHC Soest zodat de duizend euro clubbonus voor onze vereniging verzekerd is!

Hartelijke groet, mede namens Serva Volvo,

De Sponsorcommissie

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram