DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 19 - 2

Wie doet er zoal mee aan Heel mhc Soest bakt? Een interview...

Vloggende hockeyvader Frank, wat is precies je relatie met mhc Soest?

Samen met hockeyvader Tim ben ik sinds afgelopen augustus de trainer en coach van meisje C6. En dat doen we met veel lol.

 

Wat schoot er als eerste door je heen toen je hoorde van de taartenbakwedstrijd?

Leuk, lachen, daar gaan we aan meedoen als team! Meedoen is belangrijker dan winnen, het is net hockey. Het gaat ons erom dat de meiden in en buiten het veld plezier hebben met elkaar.

 

Wat is jullie hoogtepunt tot nu toe in taartenbakken?

Ons hoogtepunt moet nog komen, 10 maart staan wij er. Onze koksmutsen zijn al binnen. En niet alleen wij, maar vooral ook onze meiden C6 gaan zorgen voor ons succes.

 

Wat wordt jullie bakstrategie voor 10 maart?

Eerst gaan we ons inlezen, iedere youtube-video over taarten bakken kijken en daarna wordt de strategie ‘de Soester bluf’, net als iedere zaterdag in de zaal en op het veld. In de zaal staan we 2e , met een kleine kans op het kampioenschap en als we straks naar buiten gaan, vertrekken we ook vanaf de 2e plaats. Wie weet, komen we ook ver bij Heel mhc Soest bakt!

 

Aanmelden kan nog tot 23 februari, wat zeg je tegen de andere teams?

Meld je heel snel aan, nu het nog kan. Hoe meer taarten op 10 maart, hoe leuker!

Klik op:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKY5fRXYq-wi6H79-dFYtyD2Xe2x63Z3gt71XeoaFFw6X5A/viewform

 

 

 

Hoofdsponsor

Instagram