DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 16 - 2

Te winnen PRIJZEN bij Heel MHC Soest bakt!

Meedoen is winnen! Je valt altijd in de prijzen. Want niet alleen de winnaars ontvangen een prijs, ook voor alle deelnemende teamsis er een cadeau! Dus doe mee en meld je aan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKY5fRXYq-wi6H79-dFYtyD2Xe2x63Z3gt71XeoaFFw6X5A/viewform. Aanmelden kan nog tot 23 februari.

 

Cadeau voor ieder deelnemend team

Ieder team dat meedoet, ontvangt een kaart voor 30 bollen ijs bij Top’s Secret IJssalon. Een heerlijk ijsje van 2 bollen voor iedereen in je team! Als dat geen aanmoediging is om als team deel te nemen…

 

Wat valt er verder te winnen?

Prijs voor teamwinnaars in categorie taarten of cupcakes

De teamwinnaars winnen een workshop naar keuze: Taarten maken of een Chocolatier Workshop voor 15 personen bij Top’s Edelgebak.

 

Prijs voor individuele winnaars in categorie taarten of cupcakes

Word je als individuele deelnemer de winnaar dan krijg je een heerlijk ontbijt met croissantjes, broodjes, jus d’orange en heerlijke koffiebroodjes voor je hele gezin thuisbezorgd op een zondagochtend naar keuze door De Zoete Verleiding.

 

Extra prijs

Om jullie echt uit te dagen hebben we naast deze prijzen nog een extra prijs. De jury zal één inzending belonen met een High Tea voor 2 personen bij Eetvilla van den Brink.

 

Kom allemaal op 10 maart meegenieten

Hoofdsponsor

Instagram