DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 14 - 2

Terugblik op geslaagde Business Club Avond bij Serva Amersfoort

Beste Hockeyvrienden

Vorige week dinsdagavond vond er in de showroom bij Serva Volvo Amersfoort/Nijkerk/Soest een grote Business Club Avond plaats. Deze avond werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de sponsorcommissies van de hockeyclubs uit Soest en Amersfoort en op initiatief van accountmanager zakelijk van Volvo Serva, Willem van Oort.

 

Ludieke carpool ‘Rendez Vous’

Doel van de avond was om elkaar te ontmoeten: sponsoren, leden, relaties van Serva, MHC en AMHC. Meer dan 30 prachtige Volvo’s in de showroom deden dienst als speeddate-locatie tijdens de 3x3 minuten durende carpool Rendez-Vous waarin de gasten op de achterbank elkaar op een ludieke wijze konden ontmoeten.

 

Het boeiende verhaal van Esther Vergeer

Als gastspreker mochten we vervolgens Esther Vergeer ontvangen die met ons haar inspirerende verhaal heeft gedeeld over haar unieke sportloopbaan, en activiteiten als chef de mission bij de paralympische spelen.

 

Uiteraard was er daarna nog ruim gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, keurig verzorgd door een aantal meiden en jongens van Soest en Amersfoort in hun hockeytenue.

 

Al met al een zeer geslaagde avond

Namens de sponsorcommissie willen wij iedereen hartelijk danken voor de komst, en in het bijzonder Willen van Oort en Fred Spoel van Volvo Serva, en onze collega’s van de sponsorcommissie van AMHC, voor een subliem georganiseerde avond.

Wat ons betreft een avond die voor herhaling vatbaar is!

 

In onderstaande link een fotoreportage van de avond. Leuk om terug te zien.

https://drive.google.com/drive/folders/14r3m72bhQqMmpKUghj4uOYMyRdUv3pwr?usp=sharing

 

Hartelijke groet,

Namens desponsorcommissie

Arjen Buijs

Hoofdsponsor

Instagram