DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 17 - 1

2ehands hockeykledingbeurs za 10 mrt, vrijwilligers gezocht!

Alvast voor op de kalender: 
op 10 maart aanstaande vindt de tweedehands hockeykledingbeurs plaats van 9-12 uur in het clubgebouw. Inleverdag is woensdagmiddag 7 maart. Tot die dag kun je in de gele kliko met gevonden voorwerpen kijken of er nog spullen van je liggen, vergeet dat niet te doen, want na 7 maart gaat ALLES in de verkoop en/of naar Spullenhulp! Meer info over de kledingbeurs volgt binnenkort. 

Wat we wel al kunnen melden is dat we nieuwe vrijwilligers zoeken voor team kledingbeurs. Twee keer per jaar wordt deze georganiseerd bij aanvang van het seizoen in maart en september. Als je komende editie al kan zou dat heel mooi zijn en kun je vast meelopen. 

Werkzaamheden houden in:
- het inzamelen van hockeykleding en/of accessoires 
- het uitzoeken van gevonden voorwerpen 
- het prijzen van ingebrachte kleding en gevonden voorwerpen die niet zijn opgehaald
- verkoop, kassa, administratie (niet moeilijk) 
- promotie (flyers, berichtje maken voor de site)

Dit klinkt misschien ingewikkelder dan dat het is. Het is voornamelijk ook heel gezellig! Het zou fijn zijn als een aantal moeders van (jongste) jeugdleden, die nog wat jaren aan de club verbonden zijn zich melden. Vaders met affiniteit voor kleding zijn natuurlijk ook van harte welkom ;) 

Voor meer informatie mail je met [email protected] of spreek een van ons gerust eens aan. 

hartelijke groet, 

Anita Innemee
Heleen van der Weerd
Liesbeth van der Kuil
Yzette van Kooy 
Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram