DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 15 - 1

Esther Vergeer bij Business Club Avond, meld u aan!

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Esther Vergeer komt spreken op de gezamenlijke business club avond van Amersfoortse AMHC en MHC Soest bij onze sponsor SERVA Soest/Amersfoort. 

Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Na haar actieve carrière richtte zij haar eigen foundation op die zich inzet om kinderen en jongeren met een beperking kennis te laten maken met sport.

Esther is Chef de Mission van de paralympische winterploeg in PyeongChang. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en enthousiasme zijn hierbij haar sleutelwoorden.

De business club avond vindt plaats op dinsdag 6 februari aanstaande tussen 19-22 uur bij SERVA Amersfoort aan de Nijverheidsweg Noord 24. U kunt rekenen op een drankje en een warm hapje. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Het belooft een inspirerende en gezellige avond te worden.

U kunt zich aanmelden via [email protected] Doe het meteen! 

Een hartelijke groet van de sponsor-Cie

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram