DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 7 - 1

6 februari Business Club avond bij SERVA Amersfoort

Beste sponsoren, business club leden, vrienden en belangstellenden,

In het lustrumjaar van onze hockeyclub vragen wij graag uw aandacht voor een nieuw initiatief: op 6 februari 2018 om 19.00 uur organiseert de SponsorCie van MHC Soest, samen met de SponcorCie van AMHC Amersfoort en SERVA Volvo Soest/Amersfoort een grootse Business Club avond.

Deze avond wordt georganiseerd op initiatief van SERVA Volvo Soest/Amersfoort om de banden tussen de beide hockeyclubs te versterken en de sponsoren, leden van beide business clubs en belangstellenden de mogelijkheid te geven om elkaar (beter) te leren kennen en het eigen netwerk uit te breiden.

Naast ruime mogelijkheid om kennis te maken, zal er ook inhoudelijk een inspirerend tintje aan de avond gegeven worden met een gastspreker die menigeen zal aanspreken. Binnenkort maken we bekend wie dit is.

De avond begint om 19.00 uur met ontvangst en eindigt om 22.00 uur, inclusief een drankje en een warm hapje. De mooie showroom van SERVA Volvo Soest/Amersfoort is gelegen aan de Nijverheidsweg Noord 24 in Amersfoort. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Een avond als deze kan alleen maar succesvol zijn met een goede opkomst, dus meld u aan voor dit unieke initiatief en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Aanmelden kan met een reply op deze e-mail, of rechtstreeks bij Arjen Buijs, Jeroen Nienhaus, of andere leden van de SponsorCie.

Wellicht zien we elkaar al even op de nieuwjaarsreceptie van MHC Soest aanstaande zondag 7 januari om 16.00 uur om te proosten op een nieuw en sportief 2018 en anders heel graag tot ziens op 6 februari!

Hartelijke groet,

de SponsorCie [email protected]


 

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram