DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 13 - 12

Stakingsdagprogramma MHC Soest groot succes!

Four men and a bunch of kids...

Dat klinkt als de titel van een nieuwe kerstfilm en dat is het bijna ook. Ware het niet dat naast de mannen nog een dame aan het roer stond en dat het nog net geen kerst was. Maar wel winters met sneeuw. Gisteren staakten de leraren in het basisonderwijs en dat was voor de TC een reden om het clubhuis om te toveren tot dagopvang voor jeugdleden van MHC Soest plus evt introducees. 

De inschrijvingen via het nieuwsbericht eind vorige week gingen snel en de dag kon doorgaan. Het was een groot succes, niet in de laatste plaats vanwege het fantastische weer. In plaats van hockeyballen rolden er sneeuwballen over de velden. Ook fijn dat MHC Soest, dat op zich al genoeg ruimte biedt, zo'n mooie achtertuin heeft in de vorm van de Soester Duinen waar gesleed kon worden. De organisatie zorgde voor een leuk afwisselend binnen- en buitenprogramma plus lunch en tussendoortjes van 8 tot 18 uur. 

Kinderen blij, ouders blij en ook de organisatie kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde dag. Als het niet om een staking ging zou je haast zeggen voor herhaling vatbaar ;) 

Enkele foto' s in de bijlage (zie onder). En ook via de MHC Soest Facebook en Instagram pagina's (volg je ons daar al?) werden al wat plaatjes gedeeld. 

Floortje Joosten (dames 2 SCHC), Carl Weenink, Maarten Nooitgedacht, Robert Jan Boterman en Stein Peters ontzettend bedankt voor het organiseren van deze geweldige dag! 

Uiteraard bedanken we ook onze sponsors Jumbo en Rabo. Jumbo heeft de broodjes voor de lunch gesponsord en de Rabo een prachtige mooie zitzak ter beschikking gesteld!


Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram