DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 3 - 10

7 oktober: laatste fotodag

Aankomend zaterdag, 7 oktober, vindt de laatste fotosessie plaats. Om ook deze dag goed te laten verlopen het volgende:

Een professionele fotograaf zet de teams en alle spelers (die toestemming hebben gegeven) op de foto. Bijgaand vinden jullie nog een keer de planning. Deze hangt ook op de club. Verschillende vrijwilligers gaan dit begeleiden. Hier zijn we uiteraard heel blij mee.

Houd je aan de aangegeven tijdstippen voor fotoshoot!

Coaches en managers, help de vrijwilligers alsjeblieft om ook deze dag soepel te laten verlopen. Als coach/begeleider dus graag aan een vrijwilliger doorgeven als je team klaarstaat zodat zij niet hoeven te zoeken. Verzamelplaats is bij de trappen naar de kleedkamers. De foto's worden in de kleedkamer gemaakt.

Wees op het aangegeven tijdstip aanwezig. Alles staat namelijk heel strak gepland. We hebben ons best gedaan om zo goed mogelijk te plannen, voor of na de wedstrijd. Wellicht is het gekozen tijdstip niet altijd voor elk team ideaal, maar daar kunnen de vrijwilligers niets aan doen. Maak er met zijn allen een feestje van. Dat zullen we zeker terugzien op de foto's!

Ontbrekende handtekeningen voor 7 oktober

Voor 7 oktober mis ik nog wat formulieren. Dus graag zien we die zo snel mogelijk tegemoet per mail:[email protected] of[email protected] onebusiness.nl

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram